Alina Ferseta

Despre viata!

Ai o pasiune?

Ai o pasiune? Nu o lasa amintita undeva pe o foaie scrisa intr-un jurnal sau trecuta din obligatie la categoria hobby in CV-ul pe care nu l-ai mai updatat de multa vreme.

Caut in primul rand pentru mine si in al doilea rand pentru Miscarea StartEvo sa ascult si sa intalnesc oameni cu povesti extraordinare in diverse domenii. Foarte multi dintre ei nu sunt promovati inca si ar merita asta.

Ma inspira cei care vorbesc cu pasiune despre ceea ce fac. Sunt norocosi ca au gasit ceea ce le place. Si cand vorbesc despre ceea ce fac, le vezi sclipiri in ochi, vezi in ei o motivatie puternica, cei ajuta sa-si infranga propriile temeri si merg mai departe pe drumul ales, depasind orice obstacol. Putem aplica si noi asta. Doar o astfel de motivatie interna, o pasiune enorma te face sa evoluezi.

E bine sa nu uitam de pasiuni, sa facem ceea ce ne place. Iar daca iti place ceva, pune suflet si energie si realizeaza ce ti-ai propus cat de bine poti. Propuneti sa fii cel mai bun in domeniul respectiv.

Azi pasiune lui Damien Walters ma inspira. Pe voi?

2 Comments »

 1. Calatoriile sunt pasiunea si binecuvantarea mea. De 3 ani incerc sa le transmit si altora prin intermediul unui blog ca e foarte simplu sa calatoresti atunci cand iti doresti asta cu adevarat…

  Comment by Razvan Pascu — October 20, 2011 @ 5:26 pm

 2. Mi-a placut cum ai descris starea! Si pe mine ma emotioneaza profund oamenii care pun suflet in ceea ce fac!
  Si de aceea sustin miscarea StartEvo si ii respect pe fondatorii ei.
  Felicitari!
  >:D<

  Comment by Adina Amironesei — December 13, 2011 @ 10:55 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment