Ciocolata ROM

Despre viata!

Ciocolata ROM

Era o vreme cand mancam ciocolata ROM, si-mi placea foarte tare. Ce-i drept de la o vreme ma abtin sa mai manac ciocolata, daca vreau sa scap de kilogramele in plus capatate dupa 2 sarcini.

Dar zilele astea am fost impresionata de efectele campaniei unor minti luminate care au stiu sa manipuleze cu maiestrie multe minti lente din fire. Am ramas impresionata sa aud comentarii de genul “ai vazut ce ne-au facut americanii? ne-au furat pana si ambalajul la ciocolata noastra ROMANEASCA”. Come on! pe forumuri s-a creat o adevarata isterie ca vezi Doamne, ce nenorocire, ciocolata ROM nu mai este in ambalajul ei clasic. Asa ca vreau sa felicit pe cei cu ideea schimbarii ambalajului. A fost o campanie de marketing viral foarte reusita.

Iar azi, dupa multa vreme, m-am uitat la Badea, si m-a uitat Dumnezeu si in pauza publicitara pe acelasi canal. Si, surpriza! Nu-mi puteam misca corpul. Pur si simplu am inlemnit la vizionarea noului spot, promo, slagar, melodie la ciocolata ROM, un cantec de vreo 3 minute cred, care m-a impresionat enorm (inca nu stiu daca in bine sau mai putin bine), cert este ca TREBUIE si VREAU sa-l mai vad odata! 🙂

Bravo!

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *