Fructe si legume proaspete

Despre viata!

Fructe si legume proaspete

Am fost aseara la premiera filmului Toxic – regizor Andrei Sota, un film documentar despre alimentatie la sfaturile dlui profesor Dr. Mencinicopschi. Foarte fain facut. Dupa ce vezi filmul clar vrei sa-ti schimbi obiceiurile alimentare. Nu o sa mai vrei sa mananci grasimi, carte de pui de la supermarket, produse modificate genetic.

Ajungi intr-un final sa vrei sa consumi cat mai multe fructe si legume, multa salata verde si poate un pic de friptura la gratar, ceva branzeturi si oua. Dar daca vrei sa mananci sanatos si proaspat ce faci? Mergi zilnic la piata? Sa fim seriosi, ca nu avem timp de asa ceva. Luam mai multe si le tinem la frigider. Dar tot am o problema, ca mi se strica destul de repede si in frigider.

Apropo de figider, zilele astea Noro lucreaza la o campanie pentru Beko. Am vazut ca au lansat noua tehnologie SmartBlue. Functia Active Fresh Blue light are proprietatea de a mentine efectul de fotosinteza. Lumina albastra e activa permanent in interiorul frigiderului, ceea ce ajuta la cresterea duratei de conservare a fructelor si legumelor si la cresterea nivelului de vitamine. Poate e o solutie la problema mea, de a vrea sa am in permanenta fructe si legume proaspete pentru mai mult timp, ca sa nu trebuiasca sa merg mai des de 2 ori pe saptamana la piata 🙂

Vreau sa mancam sanatos si trebuie sa gasesc solutii pentru asta. Deci multe rosii, salate, multi cartofi, porumb, castraveti, ardei, vinete, dovlecei la gratar, multe lamai si mere, toate astea ne tin mai sanatosi. Alte idei?

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *