Hello world!

Despre viata!

Hello world!

Acesta este primul meu post pe blog! 🙂

Toti membri familiei FERSETA aveau blog.  Sotul meu Noro are deja vreo cativa ani de blogareala. Pe masura ce au aparut copii,  le-am facut site unde sa urcam pozele si asa au aparut mateiferseta.ro si stefanferseta.ro.

Deci, era timpul sa-mi fac blog.  Mai ales acum ca sunt acasa in concediu de ingrijire copii si am timp la dispozitie.

Asadar, intentionez sa scriu despre tot ce mi se pare interesant din mai multe persepective:

– Me – Mother and Wife – cu partile frumoase si cu provocarile de zi cu zi

– Me – The Carrier Woman – om de marketing si comunicare

– Me – The Human Being – ce-mi place si ce ma face sa simt ca nu traiesc degeaba pe acest pamant

Sper sa va captez atentia si sa gasiti lucruri interesante pe acest blog.

2 Responses

  1. Laura says:

    eu cred, ca suntem doar human being, nu si mame si femei de cariera…prea multa presiune pe capul femeilor…adica noi sa si muncim, sa facem si copii, sa avem si grija de case..si un barbat sa fie doar om de cariera, si atat? ce mentalitate…sau bine,si tata, dar mai putin..nu stiu, mi se pare depresiv sa ne asumam atatea roluri.si eu sunt mama si sotie,si imi place sa ma gandesc la mine, ca la o fiinta si atat. am chef sa fiu mama bine, nu, fac o pauza..am chef sa gatesc ok, nu, nu fac nimic…si sunt mult mai relaxata…ce naiba? si nu exista asa ceva: om de marketing…nu e sanatos sa ne identificam cu meseria..aia e o meserie si atat…nu ma face ea pe mine..eu fac meseria si gata…pot sa fiu si femeie de serviciu si cand vin acasa sa citesc de rup, sa am o cultura foarte solida si sa fiu un om extraordinar. Sincer, m-am uitat pe blogul tau, si m-am intristat. Tot ce scrii aici ma duce cu gandul la o femeie foarte trista.,..in subconstient…Nu la suprafata, ca asa , sigur imi vei spune, ca da…ma simt excelent asa cum sunt. Bullshit, no one does, when we are not truly free..deep inside!! ol da best. Laura

  2. Alina says:

    Merci Laura pentru opinia ta. Sper ca pe viitor topicuri sa ti se para mai vesele, tinand cont ca sunt o femeie foarte optimista, also deep inside. e drept ca mai am si eu momentele mele de tristete, dar sunt rare, crede-ma.

    O sa incerc sa transmit starea mea in posturile viitoare si-ti astept parerea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *