Shopping online

Despre viata!

Shopping online

De cand am intrat in concediu de ingrijire copil, nu prea mai am timp sa ies, in afara de parc si in fuga prin hipermarket pentru cele necesare traiului de zi cu zi, asa ca apelez la shopping online. Asta fac pentru mine, pentru suflet.

Cate ceva despre shopping online! Sunt atat de multe lucruri pe care am ajuns sa le cumpar online. Avantajele sunt multiple. In primul rand sunt zeci de magazine pe care le poti vizita la orice ora, si de multe ori au preturi mai mici ca in magazin. E adevarat ca nu am aceeasi senzatie de a proba sau testa materialele, dar e mult mai comod.Sunt si dezavantaje gen marimea nu corespunde, se rataceste coletul, etc.

Ador shopping online pentru preturile foarte bune si produse pe care de multe ori nu le gasesti in magazine. In plus nu mai sunt limitata sa cumpar doar de la magazine din Bucuresti. De multe ori nu ma limitez nici macar la Romania. Am constatat cu placere ca sunt atat de multe oferte la juma de pret fata de acelasi brand comercializat de reprezentanta magazinului in Romania, incat cu tot cu transport ies la 40% discount fata de acelasi produs cumparat din tara.

Ce cumpar online?

– haine pentru copii – intotdeauna e iau mai mari, avand grija sa aleg marimea in functie de sezon

-jucarii pentru copii

– accesorii – genti, curele, bijuterii, ceasuri

– electronice / electrocasnice – de ex. hota sau camera foto

– haine pentru mine si pentru sot de la firme de brand, la care stiu deja ce marime mi se potriveste, dar le cumpar din afara

-incaltaminte

– carti si papetarie

– produse cosmetice

– mobilier

– si multe altele

Ca tips – nu cumpara pantaloni, sacouri online si platesc totdeauna curierului la livrarea coletului.

Tu ce alegi? Shopping online sau o tura prin magazine?

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *