StartEvo

Despre viata!

StartEvo

Ce este proiectul StartEvo?

Impreuna cu Noro si Iulian am pornit o miscare prin care vrem sa aratam lumii ca se poate. Noi am reusit prin multa munca, fara sa asteptam nimic de la altii.

In viata am ascultat multe povesti de la oameni. Am dorit sa strangem laolalta povesti de succes. Si nu ma refer aici doar la oameni care au reusit sa faca bani in viata. Sunt oameni fericiti care au realizat lucruri simple, dar prin care se simt mai impliniti poate decat ce-i care au facut averi. Oameni care atunci cand au un vis, nu doar asteapta, ci fac tot posibilul sa-l trasforme in realitate. Pe acesti oameni eu ii stimez. Pentru ca se zbat sa-si implineasca dorintele, in fata lor ma inclin. Visul l-au facut posibil prin efort si sunt mai mult decat multumiti. Si pentru asta ii admir. Si astfel de povesti ma inspira.

Pe site-ul startevo.com o sa punem si cateva videouri. Am inceput deja sa le inregistram. Urmeaza si altele. Vrem sa strangem cat mai multe marturii care sa-i motiveze si pe altii sa faca ceva. Daca ai sugestii sunt bine venite. Asa ca scrie-ne.

Am deschis o cauza si pe facebook si cine vrea sa ne sustina poate da click aici www.facebook.com/startevo.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *